Agder Cyber Security Forum + Cyber Security & Trygg handel med DNB

Meld deg på her
Da er det klart for vårens Agder Cyber Security Forum, denne gang inviterer Digins medlemsbedrift DNB forumet til å delta felles på DNBs arrangement Cyber Security & Trygg Handel.

I dagens industrinæringer sitter bedrifter på enorme verdier i sine data, og vi tenker derfor det er mye å hente i å dele erfaringer mellom industrien og finansmiljøene. I etterkant av programmet hos DNB får vi låne lokale til å ha minglesesjonen slik at det blir god tid til å oppdatere hverandre på hva som rører seg hos de ulike bedriftene nå! Arrangementet vil finne sted i Kristiansand, hvor vi får gleden av å høre fra noen av de fremste ekspertene i feltet.
 
Program for dagen:
Vi starter dagen med en inspirerende sesjon ledet av Roar Thon fra Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM). Roar, en prisbelønnet foredragsholder med over 1400 foredrag bak seg, vil dele sin innsikt om det aktuelle trusselbildet, praktiske råd for å redusere risiko for angrep, samt hva man bør gjøre hvis uhellet er ute. Med sin bakgrunn fra Forsvaret og politiet, er Roar en av Norges mest etterspurte foredragsholdere.
 
I tillegg vil Eivind Johannesen fra DNB berike oss med sine kunnskaper om "Trygg handel med utlandet". For bedrifter som er engasjert i internasjonal handel, vil Eivind tilby verdifulle tips for å sikre leveranser, ordre og kontantstrømmer. Her kan man også plukke opp tips hvordan sikre verdier som bedriftens data mot internasjonale aktører.
 
Mingling og nettverksbygging:
Etter programmet blir det en minglingsesjon i DNBs lokaler. Dette vil være en fin mulighet til å diskutere dagens temaer, dele erfaringer, og knytte bånd mellom industri- og finansmiljøene. Med et stadig økende trusselbilde er det viktigere enn noen gang å stå samlet og dele kunnskap på tvers av sektorer.
 
Sett av datoen og bli med oss for en dag fylt med viktig læring, inspirerende foredrag og verdifull nettverksbygging. Vi ser frem til å samle bransjeledere, sikkerhetseksperter, og alle interesserte for en grundig gjennomgang av hvordan vi sammen kan arbeide mot en sikrere digital fremtid. Vi gleder oss til å se dere der!