Digitalkonferansen

Bestill nå!
Digitalkonferansen er en av Digins årlige konferanser og i år er det 11. året vi arrangerer denne teknologikonferansen. I år er konferansen satt sammen av lokale utviklere og vi håper vi ser deg som jobber med systemutvikling, koding, data eller kunstig intelligens, eller rett og slett entusiaster for teknologi som ønsker å lære mer innen IT-faget.

Vi håper på å se DEG på Teateret når vi sparker i gang Digitalkonferansen for 11. gang!

Dato: Torsdag 30. mai 2024 kl 08.30-15.00. (Afterparty fra kl 15.30)

Sted: Teateret, Kristiansand

Målgruppe:

Konferansen retter seg mot alle som jobber med systemutvikling, koding, data eller kunstig intelligens, eller rett og slett entusiaster for teknologi som ønsker å lære mer innen IT-faget. Dette er en fin mulighet for fagfolk i regionen til å utvide sin kunnskap og knytte verdifulle kontakter.

Program:

Vi har satt sammen et spennende program med foredrag som dekker et bredt spekter av temaer innen teknologi og innovasjon. Her er noen av høydepunktene:

  • Quiz spill laget av KI: Utforsk hvordan kunstig intelligens kan brukes til å utvikle interaktive og engasjerende spill.
  • Airealplaner – språkmodeller nøster opp i gammelt rot: Lær hvordan avanserte språkmodeller kan hjelpe med å rydde opp i komplekse datasett.
  • Dypdykk i muligheter innen PostgreSQL: Få innsikt i hvordan du kan utnytte potensialet i PostgreSQL for dine prosjekter.
  • Backlog and Shapeup: Effektive metoder for å administrere prosjekter og utviklingsprosesser.
  • Bruk av edge-tjenester for å holde uønsket trafikk ute av systemet: Sikkerhetsløsninger for moderne systemer.
  • Create your own ChatGPT: Foredrag om hvordan du kan lage din egen ChatGPT-modell.
  • Cyber Security: Oppdatert informasjon om de nyeste truslene og hvordan beskytte seg mot dem,

Se hele programmet her.

Mat og mingling:

Det blir servert mat og drikke, og det legges opp til mingling og nettverking gjennom hele dagen. Dette er en flott anledning til å møte andre profesjonelle i bransjen og dele erfaringer og idéer.

Samarbeidspartnere:

Vi er glade for å ha med oss sterke samarbeidspartnere som Webstep, Egde, Å Energi og Business Region, som bidrar til å gjøre denne konferansen mulig.

Bestill billetter her: