God morgen med Bouvet – Våre erfaringer med Microsoft Fabric

Meld deg på her
Bouvet ønsker velkommen til en morgen med innsikt, inspirasjon og gode samtaler. Det blir enkel servering og kaffe fra Barista Håkon Carlos (Carlos Coffee).

Bouvet ønsker å invitere deg til en spennende introduksjon til Microsofts nye storsatsning Fabric, en helt ny ende-til-ende analyseplattform som samler verktøy for dataanalytikere, dataingeniører, data scientist og hverdagsutvikler i en og samme software-as-a-service tjeneste. 

Microsoft har posisjonert seg som den ledende leverandøren av analyseverktøy gjennom sine produkter i Azure. Fabric er en del av denne strategien, og vi i i Bouvet har vært med på å teste dette produktet helt siden juni og er stolte av å være Fabric Feature Partner.  

Den 28. mai vil Bouvet dele av sine erfaringer så langt og komme med råd og inspirasjon til hvordan man kan komme i gang. Fageksperter fra Bouvet vil dele fra kundeprosjekter hos blant annet DigiRogaland og Lerøy, samt dele våre vurderinger og erfaringer på hvordan denne løsningen vil skape muligheter for lokale virksomheter på Agder. 

Program: 
Hva er Microsoft Fabric – Andreas Zahl Kristiansen – Informasjonsarkitekt Bouvet  
Vår ekspert innen informasjonsarkitektur gir deg en introduksjon til Fabric. Hva skiller produktet fra tradisjonelle dataplattformer og hvilke fordeler og nye muligheter kommer det med?  

Fabric-prosjekter hos Bouvets kunder – Johanne Punte Kalsheim - Enhetsleder Bouvet   
DigiRogaland - Fra Azure til Fabric - For DigiRogaland har vi migrert deres IoT-plattform som brukes for å sikre skolebarn i Rogaland en sikker og trygg vei til skolen.  
Lerøy – Fabric i samspill med din dataplattform – Lerøy har gjennom flere år utviklet sin dataplattform og vi har nå gjennomført et prosjekt hvor vi har integrert denne løsningen med Fabric.  

Fabric – Hva betyr det for din virksomhet? – Arild Andås - Løsningsarkitekt Bouvet  
Hvilke muligheter og bevisste valg omfatter en introduksjon av Microsoft Fabric for din virksomhet? Vår dataplattformekspert reflekterer rundt ulike perspektiver med tjenesten ift. modenhet, konsepter, kostnad mm som bedriften din må gjøre bevisste valg ift. ved introduksjon av Microsoft Fabric.