Tech Talks Agder – "Zero-Trust in the network space"

Meld deg på her
Forrige samling med TechTalks Agder var en suksess, og vi gleder oss til å samles igjen onsdag 24. april kl 17.00-20.00 i lokalene til Noroff!

Denne gangen får vi besøk av John Aleksander Moen som jobber som Technical Solutions Architect i Cisco og sertifisert Cisco Instruktør. John har mange års erfaring innen nettverks sikkerhet og administrasjon. Tema han skal snakke om er: "Zero-Trust in the network space". John aleksander har også med seg Torstein Mauseth, som til daglig jobber som Principal Penetration Tester i Oracle og som vil dele ett skråblikk på zero-trust og nettverkssikkerhet sett med angriperens øyne.

Sikkerhet i en plattformarkitektur

Endringer kan noen ganger være vanskelige - men noen endringer må bare til. Nettverket, og nettverksbehovet er også i endring. Der hvor applikasjoner, brukere og endepunkter nå kan befinne seg hvor som helst, må man se på hvordan man håndterer sikkerheten og håndhever sikkerhetspolicyer med en mer kollektiv tilnærming. John Aleksander tar dere med på en plattformreise hvor synergien av å dele på kontekstuell data står sentralt. Effektiv sikkerhet oppnås når smarte sikkerhetssystemer snakker sammen og beriker innsiktsbildet og bidrar til automatisert håndheving av policy.