Velkommen til Community Kveld på Teateret!

Meld deg på her
Håper du joiner oss på Community Kveld, som arrangeres på Teateret i Kristiansand kvelden før Digitalkonferansen. Dette blir en hyggelig kveld med både teknologiske og sosiale høydepunkter.

Sted: Teateret
Dato og tid: Dørene åpner kl. 18:00, og programmet varer til ca. kl. 21:00. Etterpå er det mulighet for å bli igjen i baren og fortsette kvelden i godt selskap.

Hva kan du forvente?

  • Snacks og et par ølbonger inkludert.
  • To spennende foredrag fra anerkjente talere innen teknologi.

Program:

Håkon Løvdal - Hvordan få konfliktfri(ere) git merge/rebase Foredraget vil gi deg prinsipper og tips om hvordan du kan unngå og forebygge konflikter når du jobber med Git, samt hvilke verktøy som er overlegne for å løse konfliktene når de oppstår.

Alexander Samsig - Java 21, show me what you got I denne presentasjonen vil Alexander Samsig gå gjennom de nyeste forbedringene og funksjonene i Java 21. Fokus vil være på praktiske fordeler ved å skrive moderne kode, inkludert forbedrede switch-setninger, mønstergjenkjenning, record patterns/dekonstrueringer, og virtuelle tråder.

Om Alexander Samsig: Alexander Samsig er styremedlem i JavaBin og Senior Consultant & Partner i Funktive. Tidligere en Scala-entusiast, nå en rehabilitert JVM-moderat med en funksjonell preferanse.

Vi håper å se deg på Teateret for en kveld fylt med inspirasjon, læring og hyggelig samvær!

Påmelding: Registrer deg her.

Vel møtt!