Digin holder arrangementer under hele Arendalsuka 14.-18. august ombord på S/S Solrik

Arendalsuka 2023

Bli med på en fullspekket og lærerik uke med Digin under Arendalsuka 14.-18. august. Dette er en unik og demokratisk møteplass, og vi inviterer alle engasjerte samfunnsentusiaster til å delta i vårt spennende program med ulike temaer innenfor IT og digitalisering.

Arendalsuka er en fantastisk arena for å få ny kunnskap, utvide nettverket og knytte nye kontakter. Ombord på skonnerten S/S Solrik kan du ta minglingen eller kaffepraten i loungestemning mens du lytter til interessante innlegg og panelsamtaler. Vi oppfordrer DEG til å ta turen innom!

Her er det en glimrende mulighet for å treffe IT-miljøet i Agder med sosial hygge, nye lanseringer og interessante panelsamtaler og innlegg. Du kan også lytte til engasjerende podcasts, høre gründerhistorier og nyte en uformell og hyggelig møteplass.

Den siste dagen av Arendalsuka er spesielt dedikert til de unge som er interessert i IT og teknologi. Da skal vi blant annet vise frem roboter og andre spennende teknologiske nyvinninger.

Programmet for Arendalsuka er klar nedenfor har vi laget en oversikt over arrangementene som skjer på S/S Solrik. Vi ser frem til å møte deg, bygge sterkere bånd og skape minner sammen. Vi håper å se deg der!

Arendalsuka Dag 1:

Her er foreløpig program for mandagen:

12.30-13.30 Panelsamtale arrangert av KartAI og UiA. Her stiller Kartverket, Norkart og Kristiansand kommune med representanter.

Lansering av Geo-nettverket: Bli med på lansering av GeoAi-nettverket! Kan Norge og Agder hevde seg i det globale kappløpet om å utvikle og utnytte kunstig intelligens? Åpent samarbeid er nøkkelen for å lykkes og innovere de smarte løsningene for det norske samfunnet. Geografisk Ai er et område med stor samfunnsnytte og griper inn i miljøbevaring, havvind, renovasjon, transport og byutvikling. Dette er tema som er for store å løse for enkeltaktører. GeoAi-nettverket lanseres! Hør hvordan det skal skal utvikle kompetanse og teknologi på tvers av nordiske land - med utspring fra Agder og KartAi-prosjektet. Det blir lanseringslunsj og samtaler med ekspert-panel på kunstig intelligens.

13.30 -14.00 Solrike historier fra Agder
Denne dagen kommer Norsjór og forteller om sin gründerreise. I Solrike Historier fra Agder vil bedrifter, studenter, nettverk og samarbeid innenfor det digitale landskapet inviteres til å fortelle sine historier.

14.00 - 15.00 KartAI 2.0 Panelsamtale
Hvordan kan kunstig intelligens gjøre byggesøknaden enklere? KartAi er et offentlig innovasjonsprosjekt som kombinerer innbyggere, saksbehandlere og kunstig intelligens. Hør hvordan de involverte jobber med dette på tvers av kommune, stat og privat sektor. Hvorfor lykkes de? Henger lovverket bak teknologien? Er det mennesker eller kunstig intelligens som er problemet? Vil kommunale saksbehandlere være roboter i fremtiden? Det blir en spennende panelsamtale mellom partnere i prosjektet.

15.30 - 16.00 LivePodcast - EGDErøre
Tor Åge Skagestad Eikerapen (Execu, Lederpodden)
Andreas Taraldsen (Egde)
Øyvind Brekkhus Sandåker (Egde)

16.00 - 18.00 Mingling og dagens IT-prat
Kom og møt engasjerte aktører innen IT og digitalisering på Agder. Vi inviterer til nettverkslounge hver ettermiddag ombord på Solrik. Her håper vi debattene og samtalen fortsetter utover kvelden!

arendalsuka