Bli en del av Digitalkonferansen 2024 – Vi søker dine ideer!

I år tar vi sikte på å arrangere Digitalkonferansen 2024 torsdag 30. mai og nå ønsker vi hjelp fra entusiaster i bransjen!

Konferansen er rettet mot utviklere, arkitekter og alle som brenner for og forstår programmering og systemutvikling. 

Nå søker vi etter forslag til foredragsholdere og temaer. Er du en utvikler med innsikt du brenner for å dele? Har du ideer til temaer, enten det er dypt tekniske dykk eller overordnede analyser av teknologitrender, så vil vi gjerne høre fra deg. Ditt bidrag kan være akkurat det som tar konferansen til neste nivå!

Slik bidrar du:
For å gjøre innsendingsprosessen så enkel som mulig, har vi etablert et "Call for Papers"-skjema. Dette er en anonym innsending.

Det er også mulig å sende en mail til arrangementansvarlig i Digin, på e-post: jeanette@digin.no. Vi setter stor pris på alle forslag og bidrag!

Samarbeidspartnere ønskes
Å skape en vellykket konferanse er en laginnsats, og vi er alltid på utkikk etter nye samarbeidspartnere. Enten du representerer en organisasjon interessert i teknologi, eller du ønsker å bidra på individuell basis, vil vi gjerne høre fra deg.

Vi ser frem til å høre dine ideer og forslag, og ikke minst til å ønske deg velkommen som en del av Digitalkonferansen 2024.