Bli med på CASSINI Challenges og forvandle romdata til nyskapende løsninger!

EUSPA (EU Agency for the Space Programme) er igjen i gang med CASSINI Challenges – et spektakulært initiativ som inviterer kreative sinn til å skape banebrytende mobilapper og hardware ved hjelp av teknologi og romdata. 

Dette er en sjanse for finansieringsmuligheter som foregår i en spennende konkurranse om utvikling av en app eller hardware. Hovedmålet er bruk av satelittdata for å løse bærekraftsutfordringer. Vi håper nå på at vi kan engasjere nettverket og spre ordet om hvordan CASSINI kan være en unik mulighet for innovatører, gründere og start-ups.

Her kan de som er interessert kanalisere kreativiteten og kunnskapen i sitt samfunn med mål om å løse morgendagens utfordringer. Det er ikke bare en konkurranse – det er en mulighet til nye bekjentskap, utforsking av nye horisonter og ikke minst, konkurrere om en del av den formidable premiepotten på €1 million.

Konkurransen er delt opp i tre spor:

  • Idéspor: Har du en banebrytende idé? Skissér opp hvordan denne idéen kan gjøre en forskjell i samfunnet vårt.
  • Prototypespor: Er du klar til å demonstrere din løsning? Vis hvordan den møter kundenes behov.
  • Produktspor: Har du et ferdig produkt? Overbevis om hvordan det løser reelle problemer.

Høres det spennende ut? Vi oppfordrer deg til å sjekke denne siden med mer informasjon. Og på denne siden kan du lese mer om premiene!

PS. Søknadsperioden strekker seg fra 2. oktober 2023 til april 2024, med dedikerte frister for hvert enkelt spor.

Husk at DIN visjon kan være med på å forme fremtiden. Er du klar for utfordringen? La oss sammen styrke morgendagens innovasjoner med dagens teknologi. Vi håper på regional deltakelse og spennende utvikling. Kjenner du noen andre som kan være interessert? Spre gjerne ordet!