Meld deg på Digitalkonferansen 2018 11. april

Digitalkonferansen 2018- Påmeldingene strømmer på!

Internett of Things, Big Data og kunstig intelligens (AI) er tema for årets Digitalkonferanse, med foredragsholdere som Thomas Anglero fra IBM, Torgeir Waterhouse fra IKT Norge og Christian Bengtson fra The Weather Company som driver en av verdens mest avanserte IoT plattformer for innhenting, analyse og distribusjon av vær- og trafikkdata.

Ansvarlig redaktør i nytid.no, Truls Lie, startet året med å spørre: Velkommen til 2018 – året da AI, eller kunstig intelligens, overtar for «Big Data»? Bli med på Digitalkonferansen og bedøm selv.

Energiske Thomas Anglero, Innovasjonsdirektør og ansvarlig for Watson i IBM Norge, jobber for å finne ut hvordan kunstig intelligens påvirker oss. Han kommer til oss 2. året på rad, for å presentere et unikt perspektiv på fremtiden for kunstig intelligens. Thomas vil diskutere hva som skjer med deg, din jobb og ditt liv, dagen etter at AI er slått på. Vær forberedt til å bli imponert over hvilke enorme muligheter det ligger i avansert teknologi. 

Gled deg også til å høre Torgeir Waterhouse som er en ettertraktet foredragsholder, som ofte inspirerer lytterne sine med bransjeaktuelle utfordringer innen IT og teknologi. Torgeir er direktør for internett og nye medier i IKT Norge. 

Regionen satser på kunstig intelligens, med Centre for Artificial Intelligence Research (CAIR) ved Universitet i Agder i spissen. Digin, sammen med andre aktører på Sørlandet, har stort fokus på temaene som presenteres på Digitalkonferansen. Derfor er vi stolte av å kunne presentere navn som Frank Wehus (Effera), Morten Goodwin (CAIR) og Jon Christian Hillestad (Telia). Dette må du ikke gå glipp av. Se program og meld deg på her.