Fra venstre: Egil Myr, Rune Wold, Øyvind Sæbø Anna Trillo, Sarah Taylor Upsahl, Payal Guglani

Engineering Systems utvider markedet for merkevaren Once

Plattformen Once flyttes til skyen og relanseres som et skalerbart verktøy for både små og store bedrifter. – Nå er Once tilgjengelig for alle, sier salgs- og markedssjef, Anna Trillo.

Once er et verktøy utviklet i tett samarbeid med store bedrifter innen olje- og gassektoren, deriblant Cameron Sense.

- Once gir brukerne oversikt over produkter og prosjekter. Plattformen digitaliserer og effektiviserer arbeidshverdagen til ingeniører og utstyrsleverandører ved å gjøre alt tilgjengelig for alle i et felles system. I Once er det mulig å gjenbruke produkter, moduler og deler fra tidligere prosjekter. Man får system på systemene, det sparer både tid og miljø, forklarer Trillo.

Bedriften har opplevd stor interesse etter relanseringen av Once. Nå flytter Engineering Systems til sentrum av Kristiansand for å komme tettere på nye kunder.

- Vi har flyttet til Slottet, sammen med Innoventus Sør og GCE Node. Og så kommer Noroff etter sommeren. Det blir veldig bra.

På kontoret i Kristiansand er det seks ansatte. Men selskapet har også en avdeling i Romania.

- Vi har elva ansatte i Bucuresti. Det er vårt utviklingsteam. Vi gjør alt selv, utvikler, drifter og vedlikeholder.

 Selv er Trillo ny i jobben hos Engineering Systems og Once.

- Jeg begynte i jobben 1. mars. Før det jobbet jeg i IT bransjen, men da reiste jeg mye. Nå er jeg klar for å bygge nettverk her i Kristiansand, sier Trillo, som opprinnelig er svensk.

Foreløpig trives Trillo svært godt.

- Jeg har kolleger som er utrolig snille, flinke og nysgjerrige!

Engineering Systems