På programmet står spennende og høyst aktuelle foredrag innen ulike tematiske fagspor.

GeoForum Sørlandet inviterer til kunnskapsdeling

Bransjefolk samles i Grimstad for Lokale Geomatikkdager 6.-7. mars. Det blir to innholdsrike dager med faglig påfyll og nettverksbygging.

GeoForum Sørlandet, den fremtredende interesseorganisasjonen for geografisk informasjon opprettholder sin lange tradisjon med å arrangere de lokale geomatikkdagene. Etter tidligere vellykkede valg av samlingssted, gleder arrangøren seg til å returnere til Strand Hotel Fevik i Grimstad. Arrangementet finner sted 6.-7. mars og de to dagene vil være en fin mulighet for deltakerne til å oppleve kunnskap, innovasjon og nettverksbygging.

Karine Gystøl, leder av GeoForum Sørlandet, uttrykker stor entusiasme for arrangementet: "Vi ser frem til å samle bransjens ledende aktører for en omfattende kunnskapsdeling innen geografisk informasjon. Vårt mål er å inspirere, engasjere og holde deltakerne oppdatert på de nyeste trendene innen det teknologiske feltet."

geo

Programmet for geomatikkdagene er tettpakket med spennende og relevante foredrag som dekker en rekke temaer, inkludert klima, beredskap, byplanlegging, byggesaker, matrikkel og nasjonal vegdatabank. Karine Gystøl fremhever det varierte utvalget av foredragsholdere, som spenner fra regionale til nasjonale eksperte, noe hun er svært fornøyd med.

GeoForum Sørlandet, som fungerer som en regional gren av det landsomfattende GeoForum, har lenge vært en brobygger i geomatikkbransjen. Arrangementet i Grimstad representerer ikke bare en mulighet til å lære fra de beste, men også å koble sammen individer og organisasjoner med felles interesser i et hyggelig og profesjonelt miljø. Dette er et must-attend event for geomatikk-entusiaster, bransjefolk og andre interesserte og påmelding kan gjøres via GeoForum Sørlandet sin påmeldingsside.

Med et program som lover å være både informativt og inspirerende, er de lokale geomatikkdagene i Grimstad en begivenhet du ikke vil gå glipp av!