Givende workshop med Innovasjon Norge

Fredag 25. januar samlet vi representanter fra våre medlemsbedrifter sammen med Innovasjon Norge til en workshop for å bidra med innspill til Digins fremtid.

En av fredagens mange oppgaver var å skape en drømmeartikkel for en av Digins bragder i fremtiden i en valgfri avis. Dermed slo en av gruppene på stortromma og konstruerte en artikkel med Otto og selveste Bill Gates på forsiden i The New York Times. Det er lov å tenke stort.

I tillegg til å drømme om Digins fremtid og anseelige redaksjonelle omtaler, var det mange gode innspill fra representanter fra medlemmene denne dagen. Innovasjon Norge stilte opp med et profesjonelt team som bidro godt til å danne formålstjenelige diskusjoner der resultatene blir viktig for arena-søknaden til klyngeprogrammet.

Dette var del 1 av 2 workshopper som arrangeres sammen med Innovasjon Norge. Digin håper at dette arbeidet vil gi positiv effekt når neste runde av søknader skal drøftes. Blir søknaden godkjent vil det gi Digin mange muligheter i arbeidet videre med kunstig intelligens og praktisk bruk av dette på Sørlandet.

Del 2 arrangeres 14. februar og representantene som skal delta vil få innkallelse.