Instituttleder v/ UiA, Carl Erik Moe

Internasjonal konferanse arrangeres i Kristiansand for første gang

11-16. juni arrangerer Institutt for informasjonssystemer ved UiA en av de mest prestisjefylte forskningskonferansene innen informasjonssystemer, European Conference on Information Systems. 

– Det er utrolig gøy at vi har klart å få konferansen til Kristiansand! Det er første gang i konferansens 30-års historie at den arrangeres i Norge, sier instituttleder Carl Erik Moe.
European Conference on Information Systems er en bred konferanse med en mengde ulike parallelle sesjoner, som kan omfatte alt fra utvikling og implementasjon av informasjonssystemer til mer spesifikke teknologier (AI/Kunstig intelligens, Business Analytics , Blockchain etc.), utvikling og bruk i ulike sektorer (forretningsliv, helse, offentlig forvaltning), og sosiale og etiske implikasjoner ved bruk av IKT.

Forskningskonferansen skiller seg fra andre konferanser ved at det blir en egen «Industry Day/Industry Innovation Forum» 13.juni. Her inviteres både forskere, og aktører fra regionalt og nasjonalt samfunns- og arbeidsliv for å sammen utvikle kunnskap.

Temaet for årets konferanse er «Co-creating Sustainable Digital Futures». Etter at konferansen fikk all-time-high antall innsendte artikler (1020 stk), forventer arrangøren at oppimot 900 internasjonale forskere vil ta turen til Kristiansand den uken.

– Vi er veldig spente, og har en god dialog med blant annet hoteller og flyselskap. KLM har valgt å øke sin flykapasitet den uken, slik at vi sikrer reisemuligheter til og fra Kristiansand, sier Moe.

Mer informasjon om konferansen kan du finne på konferansens nettside her.
Dersom du eller din bedrift ønsker å ta kontakt om muligheter for synliggjøring, ta kontakt med instituttleder, carl.e.moe@uia.no