Vinner av Sparebanken Sør og Digin sin Innovasjonspris: Newbringer.

Julemingling med Digin – en hyllest til det lokale gründermiljøet

Torsdag 7. desember samlet ca 45 deltakere seg for en begivenhetsrik kveld med innovasjon, nettverksbygging og feiring av Sparebanken Sør og Digin sin Innovasjonspris!

Denne torsdagen var en hyggelig samling hvor vi fikk innblikk i regionens satstning på innovasjoner og entreprenørskap. I tillegg ble det lansert et splitter nytt investor-nettverk som Innoventus Sør jobber med å bygge opp.

Arrangementet fant sted på Teateret med innbydende atmosfære og fantastisk service fra vertskapet, med Amir i spissen. Jeanette Tharaldsen, kommunikasjonsansvarlig i Digin, ledet arrangementet og introduserte finalister til Sparebanken Sør og Digin sin Innovasjonspris, samt introduserte spennende foredragsholdere. 

jul

Vinneren av årets Innovasjonspris

Høydepunktet for kvelden var utdelingen av Sparebanken Sør og Digin sin Innovasjonspris. Tre sterke finalister, Twilligent, Beehive Project og Newbringer, konkurrerte om den ettertraktede prisen. Med overbevisende og kreative pitcher imponerte de alle som var til stede. Newbringer stakk til slutt av med seieren, og ble belønnet med 100 000 kr, støttet av Sparebanken Sør, samt heder og ære for deres innovative løsning.

newbringer

innovasjonspris

Inspirerende innblikk fra bransjeledere

Torbjørn Engedal holdt et spennende foredrag som fanget publikums oppmerksomhet med innsiktsfulle observasjoner og refleksjoner om sin egen reise innenfor innovasjon og teknologi. I tillegg briljerte Christopher Krohn fra Innoventus Sør på scenen med en interessant presentasjon av et nytt investor-nettverk, noe som understreket kveldens fokus på vekst og muligheter i teknologibransjen.

torbjørn

chris

Denne ettermiddagen var også en anledning for gjensyn og nettverksbygging. Det var hyggelig å se mange kjente ansikter, og nye forbindelser ble knyttet over felles interesser og ambisjoner. Denne typen samlinger er essensielle for å styrke samholdet og samarbeidet i bransjen. For å fullende opplevelsen, ble deltakerne servert deilige sliders med ribbe og pulled turkey. Gløgg og donuts var også på menyen, og skapte en festlig og koselig stemning som komplementerte kveldens samtaler og presentasjoner.

Digin sin julemingling er mer enn bare en prisutdeling; det var en hyllest til det lokale gründermiljøet, en anledning til å lære av hverandre, og en mulighet til å se fremover mot et spennende nytt år fylt med innovasjon og suksess.