Klipper den rød snora; fra venstre Knut Festervoll fra Sopra Steria, Mathias Bernander fra Høyre og Baljinder Singh Rihel fra Sopra Steria

Markerte åpning av nye kontorlokaler

Kontoret til Sopra Steria i Wergelandsgården ble offisielt åpnet av ordfører Mathias Bernander 12. oktober, med snorklipping og det hele. Det var stort engasjement rundt åpningen med rundt 60 personer.

– Sopra Steria satser i Kristiansand og med over 3000 ansatte i Norge er vi en av landets største leverandører av digitale tjenester. Denne satsningen er en god nyhet for byen og med våre tre kjerneområder innovasjon, digitalisering og bærekraft bringer Sopra Steria et kraftfullt kompetansemiljø til Agder, forteller Knut Festervoll, Agency Director for DPS i Sopra Steria.

I Kristiansand ledes Sopra Steria av tre dedikerte ledere: Anne Gunn Langeid, Knut Festervoll og Baljinder Singh Rihel. Anne Gunn og Knut styrer avdelingen som jobber med infrastruktur og plattformtjenester, mens Baljinder Singh Rihel, kjent som Bindi, er leder for applikasjonsutvikling. 

Bindi, født og oppvokst i Kristiansand, bringer med seg både et omfattende nettverk og bred ledererfaring. Hans engasjement i å skape verdier for regionen har allerede vist seg, med en økning i antall ansatte og tilstrømning av talent fra både lokale og nasjonale områder. – I løpet av det siste året har Sopra Steria i Kristiansand oppnådd betydelig vekst og suksess og vi teller nå ca 30 flinke folk. Flyttingen til større lokaler og økt antall ansatte indikerer selskapets evne til å tiltrekke seg talenter og etablere seg som en attraktiv arbeidsgiver. Vi har også sikret oss prosjekter innen en rekke sektorer som kommunal, offentlig, bank og forsikring, olje og gass, samt retail, sier Bindi.

sopra

Knut forteller videre at satsningen i Kristiansand bygger på tre viktige elementer: å være en attraktiv arbeidsplass for dyktige konsulenter som igjen kan benyttes til å levere kompetanse både lokalt og nasjonalt. Teamet i Kristiansand får også støtte fra hele selskapet både nasjonalt og internasjonalt.

– Sopra Steria er en unik aktør på markedet med over 3000 ansatte nasjonalt og over 50 000 internasjonalt, og en bredde av tjenester som dekker hele verdikjeden innen digitalisering, bærekraft og innovasjon. Selskapet har blitt anerkjent som Norges beste arbeidsplass i seks påfølgende år og setter stor vekt på samarbeid og trivsel på arbeidsplassen, sier Knut.

Ordfører Mathias har også engasjert seg i denne satsningen ved å offisielt åpne kontoret.

sopra4

– Dette er et symbol på samarbeidet mellom Sopra Steria og lokalsamfunnet og det markerer en spennende start på en vellykket reise med fokus på digitalisering i Kristiansand. Vi er klar til å fortsette vår viktige rolle i å støtte bedrifter og organisasjoner i regionen med teamets ekspertise og erfaring. En solid start er lagt, og fremtiden ser lys ut for videre spennende initiativer, avslutter Knut.