Cathrine Vikebakk Stien blir ny daglig leder i Digin.

Ny daglig leder i Digin

Cathrine Vikebakk Stien blir ny daglig leder i Digin. - Jeg gleder meg til å starte i stillingen. Det er en utrolig spennende utfordring å få være med på å tilrettelegge for en hel bransje som er så i vinden som IT-bransjen er. 

Stien kommer fra stillingen som CEO i Stepchange.

- Det er en imponerende medlemsportefølje i Digin, både i antall medlemmer, men ikke minst i hva medlemmene sitter på av kunnskap og produkter. Fremover ønsker jeg at vi skal vokse i antall medlemmer og bidra til økt verdiskapning for IT-miljøet på Sørlandet. 

Stien brenner for digitalisering og bruk av effektive løsninger som skaper verdi, og hun er alltid nysgjerrig på ny teknologi.

- Jeg gleder meg til å kunne sitte tett på utviklingen i bransjen og ønsker at Digin fremover kan være en aktør som bidrar til økt innovasjonskraft hos våre medlemmer. 

- Kompetanseheving blir svært viktig. Digitaliseringen har tatt et stort sprang den siste tiden og her har vi et ekstra ansvar. Det krever at vi både øker IT-kompetansen generelt, samt sikrer viktig tilskudd på kompetanse i vår region. For å lykkes må vi samarbeide på tvers av bransjen og ikke minst jobbe sammen med andre bransjer, og det ser jeg frem til å arbeide for.

Stien har master i ledelse innen finansiell strategi, strategisk forretningsutvikling og innovasjon. Hun har vært rådgiver, prosjektleder og hatt ansvar for forretningsutvikling i større nasjonale og globale organisasjoner. 

- Det er ingen tvil om at Stien har den erfaringen, engasjementet og faglige bakgrunnen Digin trenger. Vi er derfor veldig glade for at hun har takket ja til utfordringen, sier Tharaldsen.

Stien vil tiltre som daglig leder når hennes arvtaker i Stepchange er på plass.