Cathrine og Cathrine ser frem til en spennende høst!

Ny praksisstudent på plass i Digin

Møt Cathrine: Digin's nye praksisstudent! Vi ønsker Cathrine Roestad Halvorsen, en sprudlende 22-åring og tredjeårsstudent på IT & Informasjonssystemer ved UiA Kristiansand, hjertelig velkommen til Digin. Hver onsdag frem til nyttår blir hun en del av vårt dynamiske team.

“På studiet har jeg størst interesse for emnene som omhandler digitalisering, bærekraft, og samfunnsendringer. Etter Techpoint har jeg også fått litt sansen for mulighetene med AI og cybersikkerhet,” sier Cathrine.

Når det kommer til sin fremtidige utdanning, ser hun mot horisonten. Med et ønske om å fortsette på mastergrad, tenker hun fortsatt over hvilken retning, hvor, og når det skal skje. Utenom studiene, er Cathrine svært engasjert i sitt akademiske miljø. Hun fungerer som nestleder i linjeforeningen for IT-studenter, Systematicus. I denne rollen bidrar hun til å berike studentlivet, både sosialt og faglig.

Dette kan inkludere å organisere arrangementer, oppmuntre til faglig utvikling og engasjement i forskjellige verv. Med hennes innsats knyttes studentene tettere sammen med næringslivet på Sørlandet.

Men hvorfor valgte hun akkurat Digin for sin praksisplass?

"- En gyllen mulighet til å bli kjent med og utforske IT-klyngen på Sørlandet, og bygge relasjoner som kan være verdifulle for fremtidig karriereutvikling" sier hun entusiastisk. Etter å ha deltatt på Techpoint med Digin, ble hun imponert over hvor samlet og engasjerte Digin-medlemmene er på Sørlandet. For Cathrine handler ikke denne praksisplassen kun om arbeid. Hun ser frem til å møte nye mennesker, fordype seg i varierte IT-temaer, bygge et større nettverk og få en dypere innsikt i at IT er mer enn bare backend og frontend.

Vi er begeistret for å ha Cathrine med på laget og ser frem til en lærerik tid sammen. Velkommen til Digin!