Påmeldingen til IT-Sikkerhetskonferansen har startet!

Topp foredragsholdere er invitert til årets IT-Sikkerhetskonferanse 16. oktober som handler om sikkerhet innenfor de høyaktuelle temaene: Internet of Things, Big Data og kunstig intelligens (AI). 

Til årets IT-Sikkerhetskonferanse har Digin fått tak i noen av de fremste foredragsholderne innenfor feltet, og skal se på hvilke muligheter teknologien vil gi for nye forretningsområder, og ikke minst- sikkerheten rundt disse mulighetene. 

En av de beste foredragsholderne i Norden, som er kåret til Sveriges beste foredragsholder to ganger blir å se på scenen. Stefan Hyttfors er utrolig ettertraktet og holder foredrag over hele verden om blant annet fremtidstrender innen teknologi. Han er en anerkjent futurist, forfatter og global foredragsholder fokusert på disrupting teknologier, atferdsendring og neste generasjons lederskap. Les mer om Stefan her.

Med fremveksten av et stort antall IoT dingser er det essensielt at ikke sikkerhet kommer i bakleksen. IoT kan bli utsatt for digitale angrep så vel som fysiske endringer. Robby Peralta er ansvarlig for security software hos IBM Norge, og vil gi oss et overblikk på AI innenfor sikkerhetsbransjen, og gi oss innspill på hva vi bør tenke på fremover. Hva skal du gjøre for å forberede organisasjonen din mot en fremtid der intelligente automatiserte trusler rår?

Hans Erik Karsten, som er daglig leder i IntSpo som leverer intelligente sporingsløsninger, vil ta opp dette temaet på årets IT-Sikkerhetskonferanse. 

Kunstig intelligens er den største teknologibølgen vi ser nå.

Utfordringene med digitalisering og banebrytende teknologier er et hett tema om dagen. I artikkelen “Norge har ingen plan for kunstig intelligens” i Dagens Næringsliv fra 04.09 kommer dette tydelig frem. - Vi skal være smartest, ikke billigst, og da må vi ligge i front på forskning og innovasjon, sa Solberg under åpningen, der hun understreket at vellykket digitalisering er nødvendig for å ha råd til det velferdssamfunnet vi har og folk setter pris på.

Kunstig intelligens er den største teknologibølgen vi ser nå, og Norge har ingen plan for dette, sier Tore Tennøe, som nå overleverer en fersk rapport om temaet. Norge er ikke forberedt på det som er i ferd med å treffe oss.Storbritannia har satt seg som mål at maskiner som oppdager kreft tidlig skal spare 22.000 liv i året. Teknologirådet anbefaler at Norge setter slike konkrete mål innen områder der vi kan bli gode og ledende. Vi i Agder satser stort innen feltet, og ligger allerede godt til rette for å utvikle et større fagmiljø i Agder med fokus på kunstig intelligens, med teknologiselskaper som Bilagos AS og forskningssenteret CAIR ved Universitetet i Agder i spissen.

Det er stadig et økende fokus på IT-sikkerhet og måten å drive business på vil gjennomgå store forandringer på grunn av den enormt raske teknologiutviklingen. Meld deg på IT-Sikkerhetskonferansen 2018 for å bli opprustet til å møte fremtiden du også. Les mer og meld deg på her.