Se bildene fra Digitalkonferansen

Digitalkonferansen huset 155 deltakere og foredragsholdere på Teateret torsdag 11. november med fokus på utviklerbransjen.

Cathrine Stien, daglig leder i Digin, er svært fornøyd med dagen. – Jeg får tilbakemeldinger fra folk som trakk frem at det var interessante foredrag og hvor gøy det er å høre alt det spennende som skjer på Sørlandet. Bra med lokale foredragsholdere på scenen, i tillegg til internasjonale navn som Patricia Aas, Scott Helme og Ron Tolido. sier hun.

– Flere tilbakemeldinger var blant annet at det var gøy å treffe andre i miljøet igjen. Både kjente ansikter fra tidligere, og samtidig få hilst på nye. Jeg synes det ble en så bra avslutning på den faglige delen med Innovasjonsprisen, for da fikk publikum sett hva teknologien kan føre til av nyskapning. Cathrine er veldig glad for engasjement og entusiasme fra deltakerne og håper at alle fikk med seg noe verdifullt fra dagen.

Konferansen hadde parallellsesjoner både på Biscenen og Intimscenen med tilsammen 16 foredragsholdere på scenen i løpet av dagen, slik at det skulle være variert innhold og noe for enhver interesse. Begge saler trakk mange deltakere.

intimscenen

Renate Ommundsen fra Egde har stått på stand hele dagen og snakket med mange folk. – Jeg hører mange positive tilbakemeldinger her, utviklere som kommer bort til standen vår i Egde og sier det er bra det endelig er en konferansen for dem. Det er vår oppgave som bedrift og klynge å løfte og synliggjøre slike konferanser utenfor regionen for å vise at det er både spennende selskaper, kunder og oppdrag å jobbe med på Sørlandet!

Renate fra Egde

– Amazing konferanse! Per Christian Aastveit, aka PCs Partyfix meldte om svært god stemning på den røde løperen på Teateret. – Jeg gir terningskast 6 ja, dette er en flott konferanse, masse fine folk her som skal få faglig innhold, inspirasjon og en etterlengtet fest med bobler, musikk og party etterpå! sier han videre. 

Cathrine Stien og Per Christian Aastveit

Digin retter en stor takk til alle bidragsytere på scenen og kulissene og ikke minst hovedpartnerne som gjorde denne dagen mulig. 

Flere bilder fra dagen:

bilde1

bilde2

bilde3

bilde4

bilde6

bilde7

bild8

bilde9

scott helme

bilde11

bilde12

b13

bilde14

Sparebanken Sør og Digin delte også ut Innovasjonsprisen 2021 på slutten av dagen. Les saken her: (Sak oppdateres, publiseres snart)