Finalister: Ole-Terje Mosvold Pedersen fra Nye Veier og Ingolf M. Stokkeland fra Safetopper.

Se bildene fra juleminglingen med Digin

En stor takk til alle medlemsbedrifter, samarbeidspartnere og Digin-venner som tok turen til vår julemingling på Teateret 8. desember.

Denne dagen satt vi gründerskap, innovasjon og kapitalinnhenting på agendaen. Det er mye spennende som rører seg i regionen og det ønsket vi å belyse denne dagen sammen med våre medlemsbedrifter, samarbeidspartnere og andre Digin-venner.

Mange tok turen for å treffe både nye og gamle bekjentskaper. Vi har rundet 103 medlemmer i Digin og flere var med på Digin-event for første gang. Derfor synes vi det er ekstra stas å se praten gå så lett i pausene når «gamle travere» går bort for å hilse på nykommerne.

mingle

Under velkomsttalen på Intimscenen røpet vi at Alette Lie med sitt konsulentselskap ble medlem nr 100 som fortjente både applaus og en liten gave – til hennes store overraskelse. Vi skal selvfølgelig presentere Alette i en artikkel på digin.no på et senere tidspunkt. Cathrine sa også i velkomsttalen at hun er veldig takknemlig for det engasjementet hun opplever fra medlemsbedriftene og at flere stiller opp gang på gang når det er arrangementer og samlinger.

Bilde18

samling

øyvind

Senere i programmet fikk vi høre om gründerreisen til Vantu, med Jan Urke og Tom Longmate i spissen. Vi fikk også tid til et kort intervju med Vantu-gründerne under Afterparty, samtidig som vi spiste nydelige mini-sliders med ribbekjøtt – disket opp av de dyktige kokkene på Teateret. 

vantu

Under programmet på Intimscenen holdt Tone Kvåle fra Skagerrak Capital presentasjon av Agder Seed, som er et investeringsfond forvaltet av Skagerak Capital for å akselerere veksten til techbedrifter i Agder. Dette var interessant for flere i salen.

Tone

tone kvåle

Vi gleder oss til 2023 der vi skal samle IT-miljøet til enda flere spennende og inspirerende eventer. Husk å holde av datoen for Digitalkonferansen 16. mars!