Se programmet for Digitalkonferansen

Årets Digitalkonferanse er for deg som jobber med systemutvikling, koding, data eller kunstig intelligens. Bli med på en spennende og innholdsrik dag 11.11

Dette er en ypperlig anledning for utviklere til å investere i og bygge viktig kompetanse innenfor faget. Programmet er nå klart og vi får blant annet en sniktitt fra TechnoVision 2022 fra Ron Tolido som er  Global CTO og Chief Innovation Officer Insights & Data hos Capgemini. 

Digital teknologi gir alle som er involvert i å drive moderne virksomheter en mulighet til å endre organisasjonen til det bedre. På scenen skal vi også høre fra Scott Helme, en anerkjent foredragsholder og forsker rundt cybersikkerhet. Scott er en entreprenør og mannen bak "Report URI" og "securityheaders.com". 

Vi gleder oss også til å høre foredraget "Reading other people´s code" fra Patricia Aas. Patricia er en dyktig foredragsholder og har sin bakgrunn som utvikler. Hun har et tydelig fokus på sluttbrukerne og dette har gjort at hun nå fokuserer mye på emner som personvern og sikkerhet.

I tillegg kommer det mange flere dyktige foredragsholdere! På scenen skal vi også dele ut Sparebanken Sør og Digin sin Innovasjonspris til en bedrift som har en lansert og tatt i bruk en nyskapende løsning lokalt i regionen. Dette vil du ikke gå glipp av!

Se program og kjøp billett på digitalkonferansen.no