Security Talks 2021

Bli med på årets kick off for "IT-sikkerhets-måneden"! 29. og 30. september arrangeres Security Talks på Thon Arendal Hotel og på livestream.

Det er blitt mer fokus på IT-sikkerhet i norske bedrifter. Vi hører stadig om at de som driver datakriminalitet stadig har mer tid, penger og ressurser. Mangler i en bedrifts IT-sikkerhet gjør det enklere for kriminelle å finne "hull" i systemet og målet kan være å utnytte sensitiv data, å stanse forretningsprosesser eller å presse bedriften for penger.

Sammen med GCE Node, Eyde-klyngen, Maritimt Forum Sør, Noroff og Norsk Forening for Elektro og Automatisering inviterer vi til lunsj til lunsjseminar på Thon Arendal Hotel 29. og 30. september for å kickstarte IT-sikkerhetsmåneden, oktober.

Blant temaene kan du høre mer om T/PT Security, insider threats, phishing, ransomware og cybersecurity in the value chain. Foredragsholdere er blant annet Morten Haga Lunde fra tidligere e-tjenesten, Trond Solberg fra DNV, Øystein Andreassen fra NC3 Kripos og Hanne Tangen Nilsen fra Telenor.

Dette bør du ikke gå glipp av! Dersom du ikke har muligheten til å være med fysisk, er det mulighet for å kjøpe billett til livestream.

Les mer og meld deg på her.