Business Region Kristiansand er en viktig støttespiller for Digin. Her fra venstre: Kristian Råmunddal og Geir Haugum fra Business Region, Jeanette Tharaldsen (konstituert daglig leder, Digin) og Tone Birkenes, styreleder i Digin.

Spennede mulighet i Digin!

Daglig leder med evne til å LØFTE, SAMLE OG DELE søkes til Digin, Sørlandets ledende IKT-klynge.

Digin er Sørlandets ledende IKT-klynge, og nå har det åpnet seg en mulighet for å søke den ledige stillingen som daglig leder.

Er du en person som brenner for IT satsing og oppbygging av Sørlandet som en solid aktør innenfor IT? Da bør du ta en titt på stillingen. Det er en stor fordel dersom ny, daglig leder for Digin har et veletablert nettverk på Sørlandet både innenfor næringsliv, offentlige myndigheter og akademia. Jobben vil innebære å ha ansvar for forvaltning av Digin sine menneskelige og materielle ressurser samt bidra til utvikling og synliggjøring av næringsklyngen. Dette er en selvstendig stilling hvor evner som selvledelse, disiplin og positiv "drive" er essensielle. 

Les mer her.

Qualified Professionals bistår Digin i prosessen med å finne rett person til jobben. Qualified Professionals er ett av Norges beste rekrutteringsselskap som rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innenfor områdene engineering, HR, IT, økonomi og regnskap, salg og marked.