Gleder seg: (fra venstre): Mariam Keith Morjan, Harald Haukom, Cornelia Van Helvoirt og Jo Erlend Thunberg.

Techpoint Future – en dag fylt med inspirasjon

Den 17. september samles teknologi-interesserte elever og næringsliv på Tangen videregående skole i Kristiansand for å få innsikt i morgendagens teknologi. Techpoint Future er et samarbeid mellom Institutt for informasjonssystemer ved Universitetet i Agder og Tangen videregående skole som er dedikert til å gi ungdom innsikt i og inspirere dem til å bli fremtidens innovatører.

Tidligere suksess

Techpoint Future har på kort tid blitt en betydningsfull møteplass for studenter og elever som ønsker å forstå hvordan teknologi former verden vi lever i. For tredje år på rad samler arrangementet over 300 deltakere fra ulike videregående skoler i Agder, som alle får en unik mulighet til å møte noen av Norges mest innovative bedrifter og teknologiselskaper.

Arrangementet er resultatet av et tett samarbeid mellom ildsjeler ved Institutt for informasjonssystemer ved Universitetet i Agder og Tangen videregående skole. Eirik Hannestad og Mariam Keith Morjan leder dette spennende prosjektet og er stolte over å kunne tilby en dag fylt med læring, inspirasjon og verdifulle nettverksmuligheter.

Variert program

Dagen starter med registrering og mingling fra klokken 08:30, før deltakerne får oppleve en rekke foredrag og workshops som dekker alt fra fremtidens teknologi til praktiske anvendelser av dagens innovasjoner. Det er lagt opp til å være en møteplass med noen av landets ledende teknologiselskaper, hvor elever får sjansen til å knytte nye kontakter.

Blant bedriftene som deltar er Norkart, Capgemini, Å Energi, Sparebanken Sør, Netsecurity, Sikri, Bouvet, Mechatronics Innovation Lab (MIL), Kristiansand kommune, Digin, og Kartverket. Her legges det opp til at representanter fra bedriftene kan dele sin kunnskap og erfaring med deltakerne.

Støtte fra Sparebanken Sør

En viktig bidragsyter til Techpoint Future 2024 er Sparebanken Sør, som har støttet arrangementet med en generøs donasjon på 100 000 kroner. Denne støtten gjør det mulig å gjennomføre en dag som gir elever verdifull innsikt og inspirasjon til å tenke stort om sin fremtid i teknologiens verden. Sparebanken Sør har lenge vært en viktig støttespiller for barn og unge, og deres bidrag til Techpoint Future er nok et eksempel på deres engasjement for samfunnets fremtid.

Viktig møteplass

Vi i Digin ser frem til å være en del av et spennende og mangfoldig program, fullt av verdifulle læringsmuligheter. Vi gleder oss til å bidra på scenen, lytte til inspirerende innlegg fra andre aktører, og ikke minst, til å knytte nye kontakter. Dette blir en engasjerende møteplass vi virkelig ser frem til å delta i.

For mer informasjon om programmet og deltakerbedriftene, besøk nettsiden her.

Vi gleder oss til å se deg på Techpoint Future 2024!