Gjengen hos The Event

The Event blir en del av Digin – Økt nettverk og nye muligheter

Det er stor stas å ønske The Event velkommen som nytt medlem i Digin. The Event er et solid selskap med engasjerte medarbeidere som innehar lang erfaring i event-bransjen. Med et team på 11 stk, leverer de bred bistand til arrangementer over hele Agder og Sørlandet.

The Event har et solid fundament av erfaring og lokal kjennskap. Etter at daglig leder Alexander Nyhus forlot sitt tidligere eventbyrå, ble også flere av de tidligere ansatte i selskapet med han videre i ny satsning. The Event ble startet våren i 2023 og planlegger feiring av 1 års jubileum. Med seg på laget fulgte også en stor kundemasse, noe som vitner om høy tillit og tilfredshet blant kundene.

Tilpasser seg det kunden ønsker
The Event tilbyr en bred portefølje av tjenester, inkludert kick-off, gruppereiser, jubileer, sommerfester og mye mer. De kan håndtere alt fra de minste detaljer til større beslutninger, slik at du som kunde kan slappe av og nyte arrangementet uten bekymringer. Deres omfattende utstyrspark og fleksibilitet gjør dem i stand til å tilpasse seg nesten enhver forespørsel, uansett størrelse og kompleksitet. Med erfarne prosjektledere og en ansatt som jobber kun med messer, sikrer The Event en høy kvalitet på alle sine arrangementer. Et eksempel på deres engasjement er samarbeidet med MH Wirth, som inkluderer store messer, julebord og sommerfester. Slike langvarige samarbeid viser at gjengen hos The Event har et solid nettverk som er viktig for dem å pleie. Når de arrangerer eventer i ulike størrelser, noen med opptil 1000 gjester, er kundeopplevelsen avgjørende. De ansatte sørger for tett oppfølging, noe som sikrer en trygg og god opplevelse for kundene.

Fremtidige satsninger
The Event har store planer for fremtiden, inkludert å utvide sitt salgsteam med en ny ansatt. Dette vil styrke deres kapasitet til å håndtere enda flere kunder og større arrangementer. I tillegg til dette, ser de nå frem til å markere sitt første år i drift og bygge videre i regionen. Selskapet har allerede oppnådd bemerkelsesverdige resultater. I fjor omsatte de for 43 millioner kroner på bare 7 måneders drift, og i løpet av den første uken etter at de startet opp, solgte de tjenester for imponerende 15 millioner kroner.

–    Å bli medlem i Digin kan gi oss økt synlighet, et utvidet nettverk og en styrket konkurransekraft for oss. Gjennom aktiv deltakelse på samlinger og arrangementer i klyngen, får vi forhåpentligvis inspirasjon og nye ideer og trender som kan implementeres i våres eventtjenester, sier Alex. 

Bruk av avansert teknologi blir stadig viktigere i moderne eventer, og Digin kan bistå med flere muligheter for kompetanseheving på ulike områder. For eksempel kan integrering av kunstig intelligens bidra til effektiv innsamling og analyse av data fra arrangementer, noe som igjen forbedrer fremtidige eventer og skreddersyr opplevelsen for deltakerne. 

– Arendalsuka er et eksempel på en arena hvor vi bidrar med tilrettelegging av en rekke arrangementer. Det er en utrolig spennende uke full av aktiviteter, spørsmål og detaljer som vi må ha stålkontroll på. I tillegg er det en fantastisk stemning og dynamikk, og jeg ser virkelig frem til denne uka, forteller Alex.

Vi i Digin er svært stolte over å få The Event som medlem, og vi ser frem til å følge deres videre utvikling og suksess.