Anders Iglebekk, daglig leder hos Tolvte Mann

Tolvte Mann – fremtidsrettet prosjektledelse

Tolvte Mann er det nyeste tilskuddet i Digin. Selskapet spesialiserer seg på prosjektledelse innen IT-prosjekter og vi tok en prat med daglig leder Anders Iglebekk. 

Anders har erfaring fra event- og underholdnings bransjen og har blant annet hatt flere ulike roller i Palmesus. I Palmesus har han også vært initiativtaker og holdt i spennende forskningsprosjekter, noe han fremdeles er innleid i Palmesus for å ferdigstille. I tillegg har han flere kunder på Østlandet som han administrerer prosjekter for.

– Det høres ut som du har en imponerende evne til å "holde mange baller i luften" noe som er gull verdt i prosjektledelse. Hvordan går det for tiden?

– Det går veldig bra. Jeg trives godt med å serve kunder og holde oversikten over prosjekter som gir stor verdi for kunden. Det er spennende å jobbe med innovative kunder og samtidig ha frihet til å styre hverdagen min slik jeg selv ønsker, forteller Anders.

I tillegg til sin bakgrunn fra Palmesus har Anders også vært delaktig i oppstarten av flere festivaler i Agder. Han var med på oppstarten av Apple-grossisten Pippin, og har også lang erfaring fra restaurantbransjen. Uansett bransje og felt har Anders kjernekompetanse alltid vært å jobbe med mennesker – bygge team, lede, skape og drive kreative prosesser. Han har stor interesse for innovasjon, digitalisering og AI, noe som kommer godt med i prosjektene han leder. Når han forteller om sin bakgrunn forstår vi at han har et stort nettverk som kommer godt med i å skaffe fremtidige samarbeidspartnere og kunder.

 – Er du eneste ansatt i Tolvte Mann?

– Jeg er foreløpig eneste ansatt i Tolvte Mann ja, og jeg trives med at det gir en stor frihet. Kundene setter opp IT-prosjektene og velger sitt utviklerteam, mens jeg leies inn for å styre teamet og prosjektet. Den ene kunden har i dag et utviklerteam i Brasil og med dagens arbeidsform med digitale samhandlingsverktøy er det enkelt å holde daglig kontakt med teamet selv om de jobber på andre siden av jorda. Tidssonen kan være litt tricky noen ganger, men jeg håndterer det veldig greit så lenge jeg planlegger, sier Anders.

Anders styrer prosjektene med sin ekspertise og passer på at alle elementene settes sammen sømløst. Med implementering av AI i flere av sine prosjekter, samt muligheten for å skreddersy bestillinger, har Tolvte Mann som et stort fortrinn med å snu seg raskt for å møte trender og etterspørsel i markedet.

– Jeg kan en god del om bestiller-kompetanse for IT-prosjekter og tolker hva kundene vil ha og hvordan det skal oppnås. Målet er at kunden skal oppleve trygghet for at prosjektet gjennomføres på en god måte. Jeg er også blant annet involvert på eiersiden i en spennende mikrolæringsplattform med en bedrift lokalisert i Oslo, noe kan endre spillereglene i teknologi og opplæringsverdenen. Dette er noe jeg virkelig syntes er spennende, sier Anders.

I dagens raske teknologiverden er det viktigere enn noen gang å holde seg oppdatert. Nå har han meldt seg inn i Digin og målet er klart: Å holde seg informert om hva som skjer i regionen, være oppdatert på trendene og delta på kompetansebyggende arrangementer. Vi ser frem til å ha deg med på laget, Anders.