Velkommen til alle nye medlemsbedrifter i Digin

I løpet av 2021 fikk vi mange nye spennende medlemsbedrifter som nye medlemmer i klyngen vår. Vi ønsket i fjor velkommen hele 13 nye medlemmer. Vi ser virkelig frem til å bli bedre kjent! Medlemmenes engasjement er utrolig viktig for arbeidet i klyngen, og vi setter stor pris på at dere alle vil være med å jobbe sammen med oss for den digitale fremtiden.

Her er bedriftene som valgte å melde seg inn i Digin i 2021:

Blå Kors Kristiansand

Blå Kors Kristiansand er en organisasjon som jobber med forebyggende tiltak, spesielt rettet mot barn og unge og oppfølging etter rusbehandling. Blå Kors Kristiansand har i over hundre år vært en viktig samfunnsaktør innen ideell sektor. Les mer her.

Blå Kors

 

Brandsdal Group

Brandsdal Group er et av landets ledende e-handelsselskaper og står bak blant annet blivakker.no og netthandelen.no. Les mer her.

Brandsdal Group

 

Capgemini Norge

Capgemini er et globalt konsulentselskap med kontorer over hele verden og hjelper virksomheter til å styrke seg ved å utnytte kraften i teknologi. Les mer her.

Capgemini

 

Checkin

Checkin er et påmeldings- og betalingssystem som forenkler påmelding til kurs og konferanser og automatiserer fakturering av deltakere. Bruk mindre tid på administrasjon og mer tid på å skape gode opplevelser. Les mer her.

Checkin

 

Fiskher

Fiskher forteller deg hva du kan fiske hvor og hvordan. Ved hjelp av kunstig intelligens og kunnskapen til de beste fiskerne. Fiskher er markedsledende på bruk av AI og AR i dette segmentet og arbeider målrettet mot vekst og internasjonalisering. "We make fishing easier". Les mer her.

Fiskher

 

Forsta

Forsta leverer tjenester innenfor kundeopplevelse og forskningsteknologi med mål om å  informere og inspirere beslutningstakere. Forsta er en sammenslåing av Confirmit, FocusVision og Dapresy. Les mer her.

Forsta

 

Gridd.ai Robotics

Gjennom systemet Gridd GO hjelper Gridd.ai offentlige og private virksomheter digitalisere og effektivisere. Ved bruk av kunstig intelligens kartlegges virksomheten betydelig raskere og billigere enn ved noen andre metoder, slik at man får den innsikten man trenger – når man trenger den. Les mer her.

Gridd.ai

 

Grieg Connect

Grieg Connect leverer egenutviklede logistikkløsninger for havn- og terminaldrift. Les mer her.

Grieg

 

IT Regnskap

IT Regnskap er et fremoverrettet regnskapsbyrå med fokus på samspillet mellom kunde, byrå og teknologi. Sammen med kunden finner de den beste løsningen. Les mer her.

IT regnskap

 

ITstyring

ITstyring er en leverandør av driftstjenester til småbedrifter i Kristiansandsregionen. De leverer den gode gamle IT driftsfunksjonen med personlig oppmøte og fast kontaktperson. Les mer her.

IT styring

 

Oxidane Venture

Oxydane Venture investerer i skjæringspunktet mellom vann og høyteknologi. Sammen bygger vi morgendagens banebrytende selskaper. Les mer her.

Oxxidane

 

Safir Solutions

Safir Solutions jobber med forretningsutvikling gjennom digital produktutvikling og rådgivning. De hjelper deg med å kartlegge behov og muligheter innen digitalisering, og bistår med nødvendige organisasjonsendringer. Les mer her.

Safir Solutions

 

Technogarden

Technogarden er et selskap i Norconsult konsernet som leverer konsulenttjenester innen informasjonsteknologi og øvrige ingeniørfag. Les mer her.

Technogarden

Vi ønsker velkommen til alle nye medlemmer. Vi vil gjerne høre meninger, innspill og erfaringer fra våre medlemmer, for det er gjennom dette samspillet vi utvikler oss som klynge og skaper samarbeid. Du kan sende oss en e-post, melding på Facebook eller delta aktivt på våre arrangementer gjennom året.

 

Dersom du ønsker å kontakt oss – med både stort og smått, send gjerne en mail til cathrine@digin.no.