Vil du lære mer om Watson og kognitiv teknologi?

Som Digin-medlem har du nå den unike muligheten til å være med Digin på studietur til IBMs hovedkvarter for kognitiv teknologi i München 17. - 19. Oktober

Program for turen

17. Oktober:

Ankomst München
Sosial samling på hotellet

18. Oktober - Vi besøker IBM

09:00 Velkomst

 • Velkomst, demonstrasjon og forklaring av alle demoer i resepsjonen - her får alle muligheten til å prøve de forskjellige demoene.

09:30 Watson IoT Portfolio (IBM IoT Point of View)

 • Hva klassifiseres som IoT av IBM i dag? Hvordan vil dette påvirke oss og hva kreves for å kunne møte behovene til dine kunder og ansatte?

10:00 Introduksjon av Watson IoT Platform & Bluemix

 • Introduksjon av IMBs portefølje for å vise hvordan man kan utnytte data som IoT genererer. Her vil vi få en gjennomgang av forskjellige use-case for å demonstrere hvordan noen av IBMs klienter har fått fortrinn gjennom IoT. 

11:00 Introduksjon av Watson IoT PMQ med use-cases og demo

 • Med så mange nye IoT produkter og enheter er det å kunne forutse behov for vedlikehold blitt svært viktig for å holde alt fra store industrielle maskinerier til mobiler oppe å gå 24/7.  IBM vil gjennomgå noen use-caser fra deres klienter for å vise hvordan de har klart å forutse feil og svikt før de skjer og på denne måten opprettholde maksimal opptid og kvalitet.

12:00 Customer Experience Center Track 1&2: Business IoT use cases

 • Omvisning i IBMs splitter nye kunde opplevelses senter. Gjennomgang av use-caser fra forskjellige bransjer.

13:00 Lunsj

14:00 Customer Experience Center Track 1&2: Business IoT use cases

 • Samme opplegget som før lunsj, men fokus på andre bransjer

15:00 Industry Lab 1&2 - Industry

 • Mulighet til å se og delta i use-caser og forskning IBM gjør innen IoT. Her får vi se hvordan IBM prøver å integrere roboter i produksjon og IoT-hjelmer

16:00 Industry Lab 1&2 - Health, Smarter Homes, Automotiven

 • Mulighet til å se og delta i det IBM gjør innen andre industrier. Vi kan få prøve deres racerbil og se hva forskjellige utstyr sier om dine kjøreferdigheter og eller finn ut hvordan du kan få hjemmet ditt til å samarbeide med deg. 

17:00 Avslutning dag 1

19:00 IBM inviterer til middag på kvelden

19. Oktober

09:00 Sikkerhet rundt IoT

 • I IT-sikkerhetsverden er IoT bare fysiske objekter med IP-adresser koblet til internet. Tilkoblede overvåkningskameraer, kontrollsystemer, strømnett og vannverk kan skape mange muligheter - både for oss og de kriminelle

10:00 IBM Security PoV (GDPR)

 • IoT, GDPR, osv. Cyber Sikkerhet havner visst ingen annen plass enn på forsiden av aviser. Hvor og hvordan kan IBM bidra her?

11:00 Watson for IBM Security

 • IBM vil vise oss hvordan deres sikkerhetsløsninger fungerer og hva Watson gjør for å sikre deres systemer og hele firmaet. Her vil vi få se en live demonstrasjon som kanskje kan få oss til å tenke på hvordan kognitiv sikkerhet kan brukes til vår fordel.

13:00 Avslutning

 

Pris for studieturen er på ca 7.500 kroner
(prisen inkluderer reise og opphold)

Tilbudet gjelder kun for Digin-medlemmer og vi har begrenset antall plasser, så her gjelder det å være rask!
Påmelding her

Er du ikke allerede medlem i Digin? Da bør du se her

eller spørsmål - kontakt daglig leder i Digin, Otto Isaksen: otto@digin.no